zaterdag 16 juni 2012

Dag 7, Grand Canyon en Monument Valley

We zijn vandaag wakker geworden in de Grand Canyon. Het gedeelte wat we nog niet gedaan hadden gister hebben we vanochtend gedaan. Eerst hebben we bij Wendys ontbeten, wat een chagos werken daar zeg niet normaal! Daarna weer het park doorgereden. De laatste mooie shots gemaakt en toen was het op naar Monument Valley.

Monument valley is weer een heel mooi nationaal park die je gezien moet hebben als je zo'n rondreis maakt. Ik had het zelf nog nooit eerder gezien maar wow, wat is het mooi daar! Hele bijzondere rotsen, zomaar uit het niets uit de grond stekend. Wat wel in het begin vrij eng was, was de ruige weg door het park, geen asfalt alleen zand en steen. Maar dat wende vanzelf en het werd tegelijkertijd nog een jeep safari ook. Echt een aanrader dat park, maar wel met een grote auto!

Nu liggen we heerlijk in bed in Page, het is hier vies warm, het is klein, erg gelovig, bij binnenkomst van het dorp al ongeveer 8 kerken naast elkaar! En het stinkt hier enorm en naast het dorp staat een lelijke grote fabriek. Bah, dit is geen dorp waar ik voor mijn lol heen ga of nogmaals ga komen. Snel slapen en op naar morgen. Slaap lekker allemaal... Al staan jullie nu net weer op.

Geen opmerkingen: