donderdag 21 juni 2012

Dag 11, What happens in Vegas stays in Vegas

De tijd is razendsnel voorbij gevlogen vandaag! Na het ontbijt zijn we weer richting Hoover Dam gegaan. Vorige week dat we daar waren konden we geen rondleiding nemen omdat de liften het niet deden. Gelukkig was dit vandaag wel het geval. We hebben een heel erg interessante uitleg over de bouw en de werking van de Hoover Dam gekregen. Voor iemand die wil weten hoe of wat. Judith heeft gefilmd en ik heb de uitleg erop vertaald en af en toe met een vinger aangewezen. Het zal er best grappig uitzien op tv.

Na de Hoover Dam uitgebreid gezien te hebben zijn we terug naar de strip gegaan. We zijn de eifel toren opgeweest. En hebben de laatste hotels die we nog niet gezien hadden bekeken. Ook hebben we natuurlijk nog gegokt. Alle 3 hebben we 1 dollar in een automaat gegooid. Meer geld hadden we er niet voor over en ook vonden we er allemaal geen reet aan. Gokken....niets voor ons!

Later op de avond zijn Jo en ik nog naar Criss Angel geweest. Hij is naar horen zeggen de beste illusionist van de wereld. Zijn show was goed, helaas was het publiek vreselijk saai, wat de show erg omlaag haalde. Maar zijn stunts waren super en we snapten er niks van. Maar ik ga zijn tv show Mindfreak wel downloaden en kijken. Ben heeel benieuwd. Oh ja en de laatste foto.....Judith wilde nog even voelen aan wat ze gemist heeft, ik was nog even aan het nagenieten.

Geen opmerkingen: