vrijdag 15 juni 2012

Dag 5, Las Vegas en Celine Dion

Vandaag zijn we naar Las Vegas gereden. Onderweg zaten we met spanning te wachten op de smsjes over het Nederlands elftal. Nou die berichten hadden we beter niet kunnen krijgen. Tsjonge liepen Jo en ik volledig uitgedost in het oranje rond....na een verloren wedstrijd. Lekker voetbal team vertegenwoordigen we hier, 2 jaar geleden 2e van de wereld, nu laatste van europa.

Maar goed, de reis verliep goed, rustig. We kwamen nog langs de meest vreemde weg, zzyzx road. Ja het is een afslag op de snelweg. Probeer die maar eens uit te spreken, het is ons niet gelukt.

We hebben helaas geen wifi in het hotel in las vegas, belachelijk! En daar betaal je nog 15 dollar + tax resort fee voor......voor gratis bedraad internet. Alsof iemand dat nog gebruikt tegenwoordig!

Al snel nadat we aangekomen waren, zijn we naar Celine Dion gegaan. Het was een hele mooie show. Er ging nog wat fout met het geluid, maar ze loste het grappig op. Maar moet wel eerlijk zeggen, haar vorige show vond ik beter. Ze deed nu veel voor mij onbekende liedjes van andere artiesten. Er waren geen dansers alleen een groot orkest. Maar de show en haar stem waren super. Daarna ff kort over de strip met alle lichtjes gereden en toen snel naar bed. Lange dag te gaan morgen naar Grand Canyon.....bye bye!

Deze foto was nog van een winkel bij Universal Studios maar die wilde ik jullie niet onthouden........bedenk er zelf maar wat bij! ;-)

Geen opmerkingen: