vrijdag 15 juni 2007

Vrijdag 8 juni 2007, Las Vegas Baby!!!

Woooo nou vandaag was dus de dag dat we in Las Vegas door zouden brengen. En dat is ook gelukt hoor. 's Ochtends lekker rustig aan gedaan, naar het ontbijt buffet geweest en damn wat hadden we onze borden extreem vol gegooid, maar bijna alles is opgegaan. Was weer heerlijk!!! Yummy, lekker eten kennen ze daar wel. Vooral de Omelet du Fromage was erg aan te raden hehe. Alle mensen die Dexter kennen weten waar ik het over heb.

En daar begon het dan, onze dag in Vegas, we zijn van Mandalay Bay hotel helemaal naar Treasure Island gelopen en weer terug. Er tussen in zat natuurlijk nog het Luxor hotel, die een extreem vieze sticker op zijn voorkant had van de piramide, zag er niet uit. Daarna kwam natuurlijk Excalibur, ons hotel, en moet zeggen het hotel met de meeste sfeer en het gezelligst van de hele strip. New York New York ligt daarnaast. Zoals iedereen zo ongeveer doet hebben ook wij even het liedje van Frank Sinatra geblerd door de gangen van het hotel. Op weg naar de achtbaan, die Judith en Jo hebben genomen. Iris wou niet, en ik heb er al eens in gezeten, maar krijg er zo'n hoofdpijn van dus had geen zin om weer te gaan. Monte Carlo is daarna, zijn we verder niet geweest alleen langs gelopen. Daarna een groot braak liggend terrein waar ze begonnen zijn met bouwen van een nieuw mega groot hotel. Bellagio is daarna aan de beurt. Als je voor de fontein staat (die natuurlijk weer niet werkte, ach ja ik stond er he) krijg je even het Ocean's Eleven gevoel. I feel like a million dollars... oh nee dat is weer uit een andere film. Mmm welke komt daarna, oh ja natuurlijk Ceasar's Palace waar Celine Dion optreedt, maar waar we niet heen konden. Helaas. Volgende keer beter (in december). Dan krijg je nog The Mirage en Treasure Island. We zijn nog even door de Forum Shops gelopen bij Ceasar's Palace en OH MY GOD ik ben nog nooit een Louis Vuitton winkel in geweest maar dat is gewoon niet grappig. Een of ander lelijk zwart mapje voor een paar auto papieren in te doen kost er al 450 dollar. Niet gaan shoppen dus als je niet arm wilt worden.

Aan de overkant heb je The Venetian, weer met extreem dure winkels, niet grappig meer, maar wel een rijtje Blue Man Group poppen, die mega mega echt lijken. Te eng voor woorden. Judith durfde een hand te pakken om te voelen of ze echt waren, maar die gasten vind ik te eng, dus ik niet. Ben er wel tussen gaan staan nadat Juud er achter kwam dat ze niet echt waren. In The Venetian heb je ook gondels, maar die nemen we straks in het echte Venetiƫ, dan is het echter. Mmm dan heb je nog Paris, Oh ja nog Bally's en Harrah's er tussen geloof ik, Planet Hollywood (waar Hans Klok op treedt en vroeger Aladdin heette) oh ja en de MGM Grand.

's Avonds zijn we naar Stratosphere Tower geweest. Dan zit je op 300 meter boven de grond, en daar boven op zit nog eens een schietpaal attractie genaamd Big Shot, waar Judith en ik natuurlijk even ingingen, Judith met knikkende knien van angst van de hoogte, en ik vond het helemaal super, al was het zeker wel extreem hoog, ik bedoel op het hoogste punt hang je zon 360 meter boven de grond te bungelen. Met het idee dat je nergens meer aan vast zit, dus dan is het even slik. Maar zo gaaf!!

Nou dat was onze laatste dag in Amerika, was leuk, super lekker Vegas afgestruind, nog wat spulletjes gekocht, koffers gepakt, en volgende dag er weer vroeg uit om om half 6 te vertrekken richting vliegveld waar de vlucht om 8 uur vertrok naar Washington en daarna door naar Amsterdam. Heerlijk zo'n vakantie, zou het zo nog een keer doen, alleen was het wel extreem vermoeiend. Volgende keer even wat langer de tijd voor alles nemen.

xxx Patricia.

Geen opmerkingen: