vrijdag 1 juni 2007

ARGH Inpakken en wegwezen!!

Wat is dat toch altijd erg, inpakken voor je vakantie. Nou zijn de kleren geen probleem, ik bedoel 2 minuten en die koffer is klaar, maar de rest wat je allemaal wel niet mee moet nemen. Oplader van dit, van dat, ja ja, ALLES gaat tegenwoordig op stroom, dus alles heeft een stekker en oplader. Telefoon, laptop, fototoestel, videocamera, batterij lader voor mp3 speler, nintendo ds. En dan moet je nog alles op tijd opgeladen hebben ook, niet wetend hoe lang alles nodig heeft om op te laden. Om gek van te worden dus.

Dan heb je nog alle papieren. Echt ALLES heeft papieren nodig, je reis papieren, je paspoort, kaartjes voor concerten en dinnershows, papieren voor Havasupai hotel. En het ergste is JE MAG NIKS VERGETEN!! Anders kom je nergens in, kan je niks ophalen. Vreselijk al die papieren.

Nou ja, je raadt het dus al, als je veel regelt brengt het veel gezeik en stress met je mee. Ben dus blij als ik morgen in dat vliegtuig zit. Rust, vakantie begint, alles is mee. Nu nog maar hopen dat de koffers goed aankomen.

Ik probeer dinsdag en donderdag een update hierop te zetten, zodat jullie allemaal kunnen zien waar we mee bezig zijn, wat we al gedaan hebben en wat we nog gaan doen. En natuurlijk FOTO'S voor iedereen die het wil zien.

xxx Patricia.

Geen opmerkingen: