dinsdag 8 mei 2007

Nog 3 weken en 4 dagen.

Ja ja het aftellen is begonnen. Nog maar 3 weken en 4 dagen te gaan. Oftewel 25 dagen. Jeetje wat gaat dat hard zeg. Eerst was het januari en duurde het nog maaaaaaaaanden, nu is het al bijna. Gaat erg snel allemaal. Zaterdag gaan we even shoppen in Duitsland, bij Centr-O in Oberhausen, Judith en Jo zeggen dat je daar heel goedkoop kleren kan kopen dus gaan we met zijn allen even een kijkje nemen. Mag ook wel, want ben al 9 kilo afgevallen en al mijn broeken passen niet meer, ze zijn allemaal te groot.

Nou om even duidelijk te maken in Las Vegas zelf slapen we in het Excalibur hotel. Hierbij even een plaatje van dat hotel. Ik heb er zelf vorig jaar geslapen, het is een heel leuk hotel, ja je hebt natuurlijk de hele begane grond verdieping die volstaat met gokkasten waar je op een gegeven moment een beetje immuun voor wordt en je ze dan niet meer hoort. Maar verder heeft het een leuk sfeertje, uit de Middeleeuwen en de tijd van Koning Arthur. Erg leuk dus. Maar ja, zo heeft elk hotel een leuk thema daar. En in elk hotel is ook iets leuks te beleven.

En de auto die we gehuurd hebben is een Pontiac G6, ben heel benieuwd of we die auto krijgen, aangezien je meestal gewoon een auto uit mag zoeken. Maar een Pontiac G6 ziet er ongeveer zo uit. Jaaaa dat is wel een mooie gave auto he? Nou daar gaan wij dus een weekje in rijden van hot naar her, nou ja van Las Vegas naar weet ik veel wat je allemaal wel niet kan bedenken. Ongeveer heel Westelijk Amerika af. Van de meest bezochte plaatsen naar de meest afgelegen plaatsen. Kan niet wachten, het is al bijna, maar toch nog even wat voorbereidingen gaan doen.

xxx Patricia.

Geen opmerkingen: